Met trots presenteer ik u een greep uit de vele projecten waaraan ik met veel passie en liefde heb gewerkt. Van mijn klanten krijg ik de feedback dat zij uiterst tevreden zijn met het resultaat en genieten van een tuin die volgens hun wensen is gerealiseerd.

  Bespreek uw tuinplannen op de beurs Eigen Huis

  Deze week vertelde ik u al dat ik op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht met een stand sta en lezingen houd (Tuinpaviljoen stand T1.37). Het lijkt mij ontzettend leuk om u in mijn stand te ontmoeten en dat u naar mijn lezing komt luisteren. Daarom heb ik 40 toegangskaarten voor de beurs, ter waarde van € 17,50 per kaart, te vergeven. Als u interesse heeft, stuurt u dan een mailtje naar info@artimpresa.nl met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en aantal gewenste kaarten (max. 2). De eerste aanmelders krijgen een toegangskaart.
  De beurs Eigen Huis is van 9 tot en met 11 maart a.s. (
  www.realiseerjedroomhuis.nl). Mijn lezing gaat over wat het geheim is van een tuin die in één keer geslaagd én uniek is. Deze lezing houd ik elke beursdag om 14.30 uur en duurt 20 minuten.

  Krijgt u al zin om het over uw tuin te gaan hebben? Tijdens de beurs ben ik er om met u een eerste verkennend gesprek aan te gaan. Voor een eerste ideevorming nodig ik u uit om mijn website (
  www.ARTIMPRESA.nl) te bezoeken.

  Ik heb er zin in en hoop u te zien en te spreken op de beurs.

  Stadstuin Asperen
  Opdracht:
  Het realiseren van een praktische vermaaktuin voor een gezin met 4 tieners en een hond. In de achtertuin moet een royale zwemvijver komen evenals ruime terrassen voor een grote eettafel en loungemeubilair. Achter in de tuin moet een paviljoen komen, op maat te maken, voorzien van keuken en toilet en waarin ook in de winter gewerkt kan worden. De voortuin moet het huis op een passende en statige manier omlijsten en de inrit moet zo worden ingericht dat 4 grote auto’s kunnen worden geparkeerd.

  Toelichting:
  Omdat het hier gaat om een grote stadstuin is gekozen voor een zwemvijver met de uitstraling van een zwembad. Voor de zuivering is een plantenvijver aangelegd die met de zwemvijver in verbinding staat. In lijn met de jaren ’30 stijl zijn langs het huis, dat op een verhoogd niveau ligt, in een gelijke klinker als die in de gevel, muurtjes met trappen gemetseld. In het verlengde van de openslaande deuren in de achtergevel is een ruim hoofdterras geplaatst. Langs de voortuin van de stadstuin lopen paden, ingesloten door gazon waarin symmetrisch 3 taxusperken met rozen en één groot taxusblok zijn opgenomen. De omgeving van deze grote stadstuin is in het ontwerp betrokken door het planten van een grote solitaire fruitboom in de voortuin.