Met trots presenteer ik u een greep uit de vele projecten waaraan ik met veel passie en liefde heb gewerkt. Van mijn klanten krijg ik de feedback dat zij uiterst tevreden zijn met het resultaat en genieten van een tuin die volgens hun wensen is gerealiseerd.

  Kloosterflats Honthorststraat Eindhoven
  In opdracht van Du Pré Groenprojecten in Helmond is een ontwerp-  en inrichtingsplan gemaakt voor bewoners van kloosterflats aan Honthorststraat  in Eindhoven. Wooncorporatie Woonbedrijf heeft een leidende rol vervuld in het organiseren van projectgroepen om de wensen van de bewoners in beeld te krijgen.
  De bewoners zijn overwegend jong (tussen 20 en 35 jaar) en willen een tuin waarin ze kunnen chillen, een tuin met gezellige zitplekken voorzien van een vuurkorf en een tuin met gazon waarop geluierd kan worden. De tuin moet worden afgesloten van de openbare ruimte.
  De basis van het ontwerp bestaat uit licht glooiend gazon waarin een slingerpad is aangebracht dat twee terrassen met kleurrijk meubilair met elkaar verbindt. De terrassen worden omzoomd met hagen van Portugese laurier waarbinnen perken met bloeiende vaste planten en heesters zijn aangebracht.

  De grond die vrijkwam uit de terrassen is onder het gazon verdeeld zodanig dat lichte glooiingen ontstaan waar tegenaan gelegen kan worden.
  De tuin is nog jong en de hagen moeten zich nog sluiten.
  Tijdens de opening van beide tuinen gaven de bewoners van beide complexen te kennen dat ze blij zijn met het ontwerp van hun tuin en niet met dat van de andere tuin. De tuin geeft hen een thuisgevoel.

  Wij maken gebruik van cookies om u een betere website te laten zien. Meer informatie over cookies leest u in onze Privacyverklaring.